Voor nieuwe ouders


Kennismaken met Op Dreef? Welkom!

Misschien staat u voor een belangrijke keuze: naar welke basisschool gaat ons kind? In dat geval bent u van harte welkom voor een rondleiding en een gesprek op onze school. Samen met uw kind(eren) kunt u de school in de praktijk aan het werk zien. Tijdens uw bezoek leggen wij u graag uit hoe wij werken en geven we antwoord op uw vragen. We nemen het liefst ruim de tijd voor het kennismakingsgesprek en daarom nodigen we u uit een afspraak te maken.

U kunt bellen naar school (030-2611424) of een email sturen via ons contactformulier. We maken dan direct een afspraak of, als dat niet mogelijk is, wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken.

Eén van onze medewerkers zal met u het kennismakingsgesprek voeren en u een rondleiding geven door de school. Een kennismaking vindt plaats als een kind ongeveer drie jaar oud is, maar dit mag ook eerder of later. Inschrijven bij school kan pas vanaf het kwartaal dat uw kind drie jaar wordt!

Wilt u meer weten over Op Dreef en onze school met andere scholen vergelijken? Dat kan, want ook Op Dreef staat ‘op de kaart’. Op de website van ‘Scholen op de kaart’ kunt u allerlei extra informatie vinden over onze school, zoals de resultaten op de eindtoets, de tevredenheid van leerlingen of wat we aan extra’s bieden.

https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/utrecht/7994/pc-basisschool-op-dreef.

Wilt u uw kind aanmelden bij ons?

Kijkt u dan HIER  hoe u dat kunt regelen. 
 

Mijn kind is bijna 4 jaar en is aangemeld bij Op Dreef

Ongeveer 4 weken voordat uw kind vier jaar wordt, krijgt uw kind een uitnodiging voor de wendagen en de eerste schooldag. Op de dag na de 4e verjaardag, wordt het kind definitief op school toegelaten.

De deuren van de school gaan om 08.20 uur open. Vanaf die tijd kunnen de kinderen naar binnen en naar de klas. Om 08.30 uur starten de lessen en verwachten wij de kinderen in de klas. De schooldag is afgelopen om 14.15 uur.